Thursday, January 17, 2008

Dreamnote #3

Dreamnote #3

Jag, ett par polare, nån random tjej och en japan ska dra iväg på road trip söderut. Men vi hittar inte fortsättningen på E4:an. Jag tror mig minnas vägen, pekar på en väg. Vi kommer ned i nån stor utgrävning (gruva?) och de håller på att bygga ett stort höghus. Vi försöker ta oss upp men allt börjar rasa, vi hinner precis klättra upp för en stege innan marken försvinner helt.

Till slut kommer vi till nåt ställe där vi stannar, nåtslags köpcentrum slash truck stop, nånstans hittar vi en lucka som leder nedåt. Där nere är ett dagis av nåt slag, kanske ett fritids, massa barn står och tittar på stora Teletubbie-liknande saker, vi klättrar ned vidare i en ny lucka. Där är ett stort varuhus, typ Walmart, som är tomt på folk.

Tre av oss klättrar upp igen, polisen har tillkallats för att nån brutit sig in i varuhuset. Vi förklarar att vi bara råkade gå ner en våning för långt. Poliserna verkar inte alls arga, de plockar fram instrument och spelar för oss. Sen försvinner våra ombyteskläder, som vi hade med oss av nån anledning. Så vi lurar bort poliserna, tar tillbaka våra kläder (som de tydligen hade snott) och drar därifrån.

No comments: