Thursday, January 17, 2008

Dreamnote #2

Dreamnote #2

Kommer in i en tunnelbanevagn, en gammal vagn, skulle kunna vara Saltsjöbanan eller nåt gammalt pendeltåg också. Anyway, är fullt nästan överallt, sätter mig bredvid nån random. Pierce Brosnan sitter snett mitt emot på andra sidan gången, han berättar nån historia som involverar en shejk, minns inte exakt (var helt säker på att "shejk-story" skulle räcka för att jag skulle minnas.) Bredvid mig sitter en tjej som gick i min skola på högstadiet, i övrigt verkar folk runtomkring vara britter (Brosnans entourage?)

En tant sitter en bit bort och klagar på oss av nån anledning. Brosnan har plötsligt en tennisboll som han upprepade gånger kastar på ett intrikat sätt med ett antal vallningar i taket och glasrutor, och försöker att träffa tanten, efter ett par gånger lyckas han. Under tiden brer tjejen bredvid mig mackor med Kalles kaviar, men hon har liksom satt tubens mynning mot själva hyveln på en osthyvel och får på nåt sätt fram skivad kaviar. Briljant.

No comments: