Tuesday, April 24, 2007

I Think Of You On Cold Winter Mornings

I Think Of You On Cold Winter Mornings

Åkte ut till Polina för att hon skulle få sin present på rätt dag, drack champagne och lyssnade på Scissor Sisters :) Sen tog jag sista roslagsbanan hem 00:29 och väl framme vid Östra insåg jag att tunnelbanan slutat gå, så jag promenerade bort till Sveavägen och tog 96:an direkt hem tillsammans med diverse överförfriskade ungdomar som just varit på studentskivor or what not. Kom på att jag faktiskt hade hörlurar till mobilen med mig (jag har sålt min ipod), försökte hitta nån vettig radiostation eftersom jag såklart inte hade någon musik inlagd, ska inte P2 spela klassisk musik vid den här tiden? Anyway, hittade nån kanal som spelade Dylan. Hemma vid 02:05, härlig måndagkväll.

Made Up Love Song #43

I love you through sparks and shining dragons, I do
now there's poetry, in an empty coke can
I love you through sparks and shining dragons, I do
now there's majesty, in a burnt out caravan

you got me off the paper round, just sprang out of the air
the best things come from nowhere
I love you, I don't think you care

I love you through sparks and shining dragons, I do
and the symmetry in your northern grin
I love you through sparks and shining dragons, I do
I can see myself in the refill litter bin

you got me off the sofa, just sprang out of the air
the best things come from nowhere, I can't believe you care

No comments: