Friday, August 4, 2006

Bachelor, Oh Bachelor!

Bachelor, Oh Bachelor!

Foto: Taxi, taxi!

Borde kanske skrivit nåt om det här lite tidigare, men jag inväntade naivt ett mail från Parklife om eventuella bilder från kvällen. Det tog alltså nästan en vecka att ge upp och skriva om det ändå. Bilden ovan är alltså istället från ett av Taxi, taxi!:s tidigare framträdanden, på Mejeriet i Lund.

Hur som helst, jag var alltså på ovan nämnda endagsfestival nu i lördags och utöver Taxi, taxi! hörde jag också Mr Pedro (som förövrigt hade med sig en överförfriskad man i tomatdräkt, röda långkalsonger, gul mössa och skidglasögon, som hoppade och mimade till låtarna) och Blood Music (som jag aldrig tror jag hade hört innan, även om jag kände igen en låt, och älskade alla) samt The Victorian English Gentlemens Club och till sist My Darling YOU!.

Lyssna på Blood Music-singeln There Is A War In Almost Every Corner.

Uppdatering: De officiella bilderna har nu lagts upp.

No comments: